Datum

december 2020

Client

Stichting Pensioenfonds Caribisch Nederland

Website

https://pensioenfonds-cn.com/

Nieuwbouw kantoorpand PCN

PCN

Stichting Pensioenfonds Caribisch Nederland heeft ons gevraagd om een nieuw kantoorpand naast het huidige pand te realiseren. De nieuwbouw van het pand moest qua vorm en kleur aansluiten op het bestaande historische pand en op de beperkte oppervlakte van 100 m2 moesten parkeerplaatsen worden gerealiseerd.

We hebben gekeken hoe we zo efficiënt mogelijk de ruimte konden benutten met op de eerste verdieping werkplekken voor de administratie. Voor ons was het behoud van het straatbeeld belangrijk en in het ontwerp zijn de drie parkeerplaatsen opgenomen in het gebouw. Het interieur heeft een open fris karakter met klassieke cementtegels en eigentijds meubilair. De bedrijfskleuren turquoise, mintgroen en oranje van het pensioenfonds zijn het uitgangspunt voor de kleurstelling.

Bodifee-Magazine

Ontdek onze overige projecten

Vakantie Woning

Vakantie Woning

Ontwerp vakantiewoning We kregen de vraag om een compacte vakantiewoning te ontwerpen, welke...

Stichting Kibos

Van schoolplein tot speelplein In opdracht van Basisschool De Pelikaan hebben we de grijze...

PCN

Nieuwbouw kantoorpand PCN Stichting Pensioenfonds Caribisch Nederland heeft ons gevraagd om...